... ...

Loading...

O meni

O Meni

Psihoterapeut

Upoznajte me!

Moj cilj je stvoriti ugodno i sigurno okruženje, gdje ćemo raditi zajedno kako bi postigli vaše ciljeve. 

Kroz vrijeme sa mnom, doći ćete do spoznaja i samopouzdanja koje će vam pomoći ostvariti vaše ciljeve. Jedinstveni ste, stoga i savjetovanje treba biti jedinstveno. Krećemo od vaše trenutne točke i zajedno radimo prema vašim ciljevima i promjenama.

Bez obzira koji problem imali, bitno je jedino imati malo hrabrosti i volju za promjenom, a ukoliko ovo čitate – znači da ste za nju spremni. 

Biografija:

Oduvijek sam tražila sreću. Činilo mi se da je ću je lako pronaći, ali to se nije desilo. Što god pokušavala nije uspijevalo. Sve dok se nisam upisala na edukaciju iz Teorije izbora i realitetne terapije. Shvatila sam da iako sam mislila da je moja sreća u mojim rukama, uopće nisam tako živjela. Tako je započelo uzbudljivo putovanje otkrivanja puta koji vodi do radosti.

Profesionalni život:

Na tom putu postala sam i psihoterapeut jer je to jedan od načina kako dijeliti svoje znanje i iskustvo te biti od pomoći svima koji su u istoj potrazi, potrazi za srećom.

RAZUMIJEVANJE 100%
KOMUNIKACIJA 100%
SAVJETOVANJE 100%
POZITIVA 100%

Ono što određuje kvalitetu tvog života si ti.

“Kada sam zaista počeo voljeti sebe, prestao sam žudjeti za nekim drugačijim životom”

Charlie Chaplin

Ako vam treba ljubav, budite ljubav, ako vam treba nježnost, budite nježnost. Budite ono što želite imati. 

Ja sam ovdje kako bih vam pomogla na tom putu. Pomoći ću Vam kako se usklađivati s okolnostima na putu do cilja. Vjerujte, velika moć leži u otkriću da je sve do nas samih. Napravite taj korak sada i pomognite sebi